За нас

Щом четеш тези редове значи сме те заинтересовали. Ако пък задържим вниманието ти, ще научиш още нещичко за нас.


Ние обичаме виното!

За нас едно добро вино не са плодовите аромати, които не всеки може да усети, или отлежаването във френски дъбови бъчви нито пък красивата бутилка или прекрасна презентация от добре спретнат мъж на средна възраст. Доброто вино е виното за точния момент. Доброто вино е това което отваряш с твоя човек. Всеки трябва да има едно вино, което пази за специален повод или пък отваряш без повод. ONE VIN е точното вино за всеки, който търси това усещане.


Ние познаваме виното!

Това е нашия мироглед. Предлагаме качествен продукт, който да носи наслада от преживяването, да е достъпен за всеки и без компромис в качеството. А за онези от вас, които търсят експлозия от аромати.....опитайте! Заслужава си всяка глътка.


Ние градим традиция във винарството!

Екипът на ONE VIN вярваме, че с постоянство, упорит труд и много любов към това което правим ще създадем повече от едно вино. Грижим се с много страст и трепет за всеки грозд. Държим на всеки етап от производството. Наше убеждение, е че всяка напълнена с любов и страст бутилка носи радост и прави твоя миг запомнящ.


И имаме мисия

Когато създадохме ONE VIN искахме да споделим с повече хора удоволствието и насладата от виното което ни плени за винаги. Искаме да споделите и вие едно вино със скъп човек, да отпразнувате с ONE VIN специален повод, да се насладите на почивката по най-добрия начин. Най-голямата награда  за екипът на ONE VIN е вашето признание.