За нас

Щом четеш тези редове значи сме те заинтересовали. Ако пък задържим вниманието ти, ще научиш още нещичко за нас.


Ние обичаме виното!

За нас едно добро вино не са плодовите аромати, които не всеки може да усети, или отлежаването във френски дъбови бъчви нито пък красивата бутилка или прекрасна презентация от добре спретнат мъж на средна възраст. Доброто вино е виното за точния момент. Доброто вино е това което отваряш с твоя човек. Всеки трябва да има едно вино, което пази за специален повод или пък отваряш без повод. ONE VIN е точното вино за всеки, който търси това усещане.


Ние познаваме виното!

Това е нашия мироглед. Предлагаме качествен продукт, който да носи наслада от преживяването, да е достъпен за всеки и без компромис в качеството. А за онези от вас, които търсят експлозия от аромати.....опитайте! Заслужава си всяка глътка.


Ние вярваме в българското вино!

Екипът на ONE VIN вярва, че виното създадено в България е на световно ниво. Голяма част от вино производителите изпитват безвъзмезна любов към това, което правят и с постоянство, упорит труд създадават повече от едно вино. Грижат се с много страст и трепет за всеки грозд. Държът на всеки етап от производството. Наше убеждение, е че всяка напълнена с любов и страст бутилка носи радост и прави твоя миг запомнящ.


И имаме мисия

Когато създадохме ONE VIN искахме да споделим с повече хора удоволствието и насладата от виното което ни плени за винаги. Вината са създадени от едни малки и средни вино производители, които по-трудно достигат до голямата сцена. Всеки винарски регион в България има своите скрити герои, които чакат само да бъдат открити. Това е и нашата мисия. Чрез ONE VIN мечтаем труда и невероятните продукти на по-малките и скрити герои да достигнат до повече хора. Искаме да споделите и вие едно вино със скъп човек и да отпразнувате с ONE VIN специален повод. Най-голямата награда  за екипът на ONE VIN е вашето признание.